Pantopress Nyomda Kft.

Jót, gyorsan, megbízhatóan.

Rólunk

A pantopress nyomda 1995-ben alakult, és a kezdeti bizonytalanságok után dinamikus fejlődésnek indult. 20 év alatt a nyomdának tízszersére nőtt a helyigénye. A kezdeti bérleményből már önálló tulajdonú ingatlanban folyik a termelés, közel a város szívéhez Csepelen, az ipari parkban (Csepel Művek).

Fontos szempontnak tartjuk a családias, de profi szervezeti működést, és munkahelyi hangulatot.
Munkaerőben az állandóságra, eszközökben a folyamatos megújulásra törekszünk, a piaci igények legmesszemenőbb kielégítése érdekében.
Gépparkunk beszerzésénél a legmagasabb minőségi feltételeknek megfelelő Heidelberg típusból válogattunk, hogy a hazai és külföldi igényeknek maximálisan megfeleljünk.

Nyomógépparkunk ofszet részlege egy B/2 Speedmaster 4 werk és egy B/1 Speedmaster 4 werkes nyomógépből áll. Digitális részlege egy Xerox tipusú 4 színes és egy Konica Minolta tipusú 4 színes digitális gépből áll. Kötészeti részlegünk különböző méretű hajtogató gépekkel és irkatűző sorral van felszerelve.
Nyomókapacitásunk minden esetben a megrendeléseink határidejéhez igazodik.
Alapból egyműszakos nyomda vagyunk, de a határidők betartása érdekében nyújtott munkabeosztásra is átváltunk. Köszönhetően a munkatársak rugalmas hozzáállásának.
A kiszámítható munkavállalásunk következtében kisebb formátummal rendelkező nyomdák előszeretettel, és bizalommal fordulnak hozzánk. Pontos munkavégzésünknek köszönhetően sok új megrendelővel gazdagodtunk az évek során.

Cégünk ars-poétikája: Jót, gyorsan, megbízhatóan.

hu_HUMagyar
de_DEDeutsch hu_HUMagyar