GINOP-2.1.8-17-2018-03302

Kedvezményezett neve:

PANTOPRESS NYOMDA Nyomdaipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Projekt címe:

„Adaptív technológiai innováció a Pantopress Kft.-nél

Szerződött támogatás összege:       

29 947 500 Ft

Támogatás mértéke:

50 %

Projekt tartalma:

A projekt keretében beszerezett RICOH Digitális nyomdai rendszerrel cégünk új, eddig nem gyártott termék-típusokra is tud rendelést felvenni, valamint magasabb minőségű termékek gyártására is képes. Emellett, az új rendszer segítségével, a gyártási folyamat során keletkező selejt mennyisége csökkenthető, ezzel a cég termelékenység is nő.

A megvásárolni kívánt digitális nyomdarendszer olyan biztonságtechnikai nyomathordozót tud felvinni, amit nem, vagy csak nagyon nehezen hamisítható. Ez kibővíti a gyártható termékek körét. Ilyen típusú termékek gyártására cégünk eddig nem volt képes, pedig vásárlói igények folyamatosan jelentkezet ezeknek az innovatív termékeknek a megrendelésére. Vagyis cégünk egy új termékkört tud bevezetni a palettájára, valamint egy magasabb szintű szolgáltatást is tud nyújtani.

A biztonsági nyomtatáson túl az új nyomdarendszer használatával jelentősen csökkenteni tudjuk a termelési költséget, mivel a nyomatok folyamatos kontroll alatt vannak a rendszer által.

A gép beszerzésével cégünk kapacitása is bővül, illetve a beépített nyomatellenőrző rendszer segítségével közel nullára csökkenthető a selejt aránya a selejt aránya, így a termelékenység is javul.

Összefoglalva az új digitális nyomdai rendszer bevezetésével egyszerre történik hatékonyságnövelés (kevesebb selejt) jövedelmezőség bővülés (kevesebb selejt, felszabaduló gép és idő kapacitás) vagy új piacok lehetősége (biztonsági termékek gyártása, mint új termék).

 Projekt befejezési dátuma:  2019.05.30.

Projekt azonosító száma:  GINOP-2.1.8-17-2018-03302

Pantopress_GINOP-2.1.8-17-2018-03302

 

de_DEDeutsch
hu_HUMagyar de_DEDeutsch